PT - Personlig tränare

När du anlitar vår personliga tränare får du individuell hjälp och stöttning utifrån en bred syn på träning. Du och din PT diskuterar igenom dina mål, hur du bäst når dit och vad du vill ha hjälp med. Därefter gör ni en plan för hur ofta och när ni ska träffas.

Vår personliga tränare hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Kanske är du intresserad av ett upplägg där du får inspiration och pushning i din befintliga träning? Med en PT får du förutsättningar att optimera varje träningspass.

Jag har alltid varit en idrottstjej och som tonåring var det framförallt fotboll som gällde. Efter fotbollen blev gymträningen min nya värld och efter att nu ha spenderat några år på Friskis&Svettis ger även gruppträning mig ren och skär träningsglädje. Jag har en examen i Idrottsvetenskap och är därifrån licensierad akademisk PT. Jag har även Friskis grundutbildning, licensierad gymtränare och Power Hour-ledare. 

Som personlig tränare vill jag locka fram glädjen och lusten att träna och ge dig stimulans till att uppnå dina mål. Jag ser till att leda dig till nästa nivå på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du har riktigt roligt på vägen. 

Det viktigaste är att du får en rolig träningsupplevelse. Om träningen är lustfylld och kul blir den av, vilket medför en kontinuitet i ett långt perspektiv. 

 - Kom som du är. Mitt jobb är att hjälpa dig komma igång, få struktur och utveckla dig i träningen.

Maila mig på frida@ostersund.friskissvettis.se för förfrågan och bokning.
Frida Johansson, PT på Friskis&Svettis Östersund

PT - Här jobbar du individuellt med din PT

500 kr/tillfälle när du löser 10 gånger
550 kr/tillfälle när du löser 5 gånger
600 kr/tillfälle

PT Duo - Träna med en vän. Vår PT hjälper er att sätta gemensamma mål och tillsammans får ni pusha varandra under givande träningspass.
670 kr/tillfälle när ni löser 10 gånger
730 kr/tillfälle när ni löser 5 gånger
800 kr/tillfälle

* Medlemskap 125 kr ligger i grunden.
* Ett tillfälle är ca 60 min.
* Vid första tillfället genomförs en konsultation. Då görs en hälsoanalys utifrån nuvarande läge. Därefter sätter vi tillsammans ett långsiktigt mål för din träning.
* Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid. Om du avbokar sent eller uteblir från ett bokat tillfälle debiteras du kostnaden för PT-tillfället.
* Du betalar i vår reception i samband med din träning.


   PTFrida-190x165

Ge bort en starkare kropp

PT-duo - en perfekt julklapp att dela med någon du tycker om. Träna med en personlig tränare tillsammans med en kompis. Vår PT Frida coachar och hjälper er båda två under ett hårt träningspass. Träningen blir extra rolig och motiverande när ni tränar tillsammans! Julerbjudande:
600 kr exkl medlemsavgift 125 kr

Hoppas vi ses!
/Frida