Funktionär på Friskis - nu söker vi fler receptionsvärdar

Älskar du att möta och inspirera människor och vill göra skillnad på riktigt? Nu söker vi fler sköningar till vårt receptionsvärdsgäng.

Som funktionär i Friskis&Svettis är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för medlemmarna. Som funktionär i Friskis har du någon form av ideellt uppdrag. Det är alltså ingen anställning, utan något du gör på din fritid.

I oktober/november öppnar vi vår andra träningsanläggning. Den ligger på Infanterigatan 7 på Stadsdel Norr. Vi behöver nu rekrytera fler receptionsvärdar för att kunna bemanna både Frösö Strand och Stadsdel Norr.


Datum
Du är välkommen på informationsmöte  måndag 4 juni kl 17.45-18.45. Anmäl dig till celie@ostersund.friskissvettis.se senast torsdag 31 maj. Vi berättar om Friskis och vad det innebär att vara receptionsvärd.

Senast söndag 10 juni vill vi att du lämnar in din ansökan om att bli receptionsvärd. Du kan också skicka mail till info@ostersund.friskissvettis.se Skriv några rader om varför du vill engagera dig i Friskis Östersund och om du har något speciellt önskemål om vilken anläggning (Frösö Strand eller Stadsdel Norr) du vill vara på eller om det inte spelar någon roll. Ange också telefonnr och födelseår. 

Här >> kan du läsa mer om vad det innebär att vara receptionsvärd hos oss.


Vad händer sen?
Vi kontaktar alla som lämnat in en ansökan och bokar tid för en intervju under sommaren. Blir du erbjuden att börja som receptionsvärd hos oss skolas du in under hösten och får gå bredvid en erfaren värd.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa till kansliet på 063-18 38 28 eller skicka mail till info@ostersund.friskissvettis.se  Välkommen med din ansökan om du älskar att möta och inspirera människor och vill göra skillnad på riktigt!

 


Som funktionär i Friskis Östersund är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät, arvode och mycket mer. Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning.