Funkis på Friskis

Kul att just du är intresserad av att bli en av 140 funktionärer på Friskis Östersund. Som funktionär vill du göra något mer. Du känner extra mycket lust och du vill ha kul.

Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och stora träningsmöjligheter är något du får i gengäld.

Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål - ett leende - som snarare känns än syns. I Friskis&Svettis är träningen styrd av lusten.

Som funktionär på Friskis Östersund kan man vara gruppträningsledare, tränare i gymet, receptionsvärd, sagoläsare eller något helt annat. Du kan läsa mer om de olika rollerna i menyn till vänster.

När är det dags?
Egentligen söker vi efter nya förmågor hela tiden. Vi rekryterar två gånger per år, på våren och på hösten. Håll utkik efter information i våra lokaler och här på webben.

Du som är intresserad är välkommen att höra av dig till kansliet på 063-18 38 28 eller info@ostersund.friskissvettis.se.

Ansökan ledare tränare >>

Intresseanmälningsblankett värdar >>

Hoppas vi ses!